Wat is Beerstate?

Een nieuw concept waarin de beste craftbieren aan u worden aangeboden en waarin we u gaan helpen met het kiezen van diverse bieren van over de hele wereld. Het assortiment bestaat uit de core- range met bieren die altijd in het assortiment zullen zitten en met hele unieke specials welke voor een gelimiteerde periode beschikbaar zullen zijn.

Bekijk het assortiment!

Bekijk de video hieronder en ontdek wat Beerstate zo bijzonder maakt!

Exclusief voor AB InBev partners!

Beerstate is alleen beschikbaar voor AB InBev partners. Het is hierdoor noodzakelijk om u te registreren voor een Beerstate account. Dit kan gemakkelijk en snel door op de onderstaande knop te klikken!

Maak hier uw account aan!

Over Beerstate

Beerstate is een dynamische klantgerichte partner van AB InBev welke gespecialiseerd is in het aanbieden van de beste craftbieren. Beerstate is uw partner voor de distributie van én advies over verschillende soorten speciaalbier. Het assortiment van Beerstate bestaat uit een ruime selectie topbieren van over de hele wereld. De mooiste bieren en brouwerijen worden zorgvuldig samengesteld voor alle afnemers, zodat uw zaak het beste assortiment te bieden heeft.

Via deze website kunt u alle soorten bieren bestellen uit diverse landen én van unieke brouwerijen. Van de traditionele Nederlandse en Belgische bieren tot nieuwe, exclusieve bieren uit bijvoorbeeld Estland en de Verenigde Staten!

Alle Beerstate bestellingen worden, gelijktijdig met uw reguliere levering, door Nabuurs transport verzorgd. De voorwaarden verschillen per distributiecentra.

Heeft u nog vragen? Neem een kijkje bij de Veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Meer informatie over Beerstate vindt u in de in de algemene
voorwaarden
.