Productinformatie

We hebben een erg uitgebreid assortiment van allerlei bieren. Met behulp van de filterfunctie kunt u de zoekopdracht aanpassen naar uw eigen wensen zodat u het geschikte bier kunt vinden. U vindt de bieren bij de pagina 'Alle Bieren' of door hier te klikken.

We hebben een erg uitgebreid assortiment van CORE-bieren in combinatie met een wisselend assortiment van de nieuwste specials. Met behulp van de
filterfunctie kunt u de zoekopdracht aanpassen naar uw eigen wensen zodat uzowel de CORE- als de SPECIAL-range kunt selecteren. U vindt
hier een uitgebreid overzicht.

Benieuwd naar de gehele range van CORE- en SPECIAL? Klik hier.

U vindt alle nieuwe bieren onder de button “New Arrivals”. U vindt deze bovenaan de pagina of door hier te klikken. Alle bieren welke in de laatste maand zijn binnengekomen ziet u terug op deze pagina.

Helaas is het bier vermoedelijk uit het assortiment. Het betreft tijdelijk bier, een SPECIAL, wat momenteel niet meer beschikbaar is.

In overleg kunt u glaswerk bij Beerstate aanvragen. U kunt ook rechtsstreeks contact opnemen met een brouwerij.

U vindt bij ieder artikel de desbetreffende brouwerij. Voor Nederlandse en Belgische brouwerijen kunt u eenvoudig contact opnemen via “Brouwerijen” of door hier te klikken. Vanuit hier kunt u uw glaswerk en/of POS materialen opvragen.

 

Let wel: niet alle brouwerijen verstrekken ondersteunende materialen.

Bij elk artikel staan de voorraadaantallen voor u vermeld welke u vindt in de beschrijving van het product.

Bestellingen

De minimale bestelhoeveelheid bedraagt €250,-  exclusief BTW en emballage. Bij bestellingen tussen de €250 en €425,- exclusief BTW en emballage worden verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten bedragen €29,-. Voor bestellingen vanaf €425,- exclusief BTW en emballage is de verzending gratis.

Na het registreren kunt u, na goedkeuring binnen 1 werkdag, uw producten eenvoudig bestellen via de website. Mocht u problemen of vragen hebben met betrekking tot uw bestelling, neem gerust contact op met klantenservice@beerstate.nl  of u kunt telefonisch contact opnemen via 013-7920035.

U kunt uw bestelling wijzigen tot het laatste bestelmoment. Mocht u hierna nog vragen hebben met betrekking tot wijzigingen of aanpassingen kunt contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@beerstate.nl of per telefoon via 013-7920035.

U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling automatisch een
bevestigingsmail vanuit Beerstate.

Het uiterste bestelmoment voor Beerstate is verschillend per distributiecentra. Alle Beerstate bestellingen worden, gelijktijdig met uw reguliere levering, door Nabuurs transport verzorgd. De voorwaarden verschillen per distributiecentra.

Een overzicht van de uiterlijke bestelmomenten vindt u hier.

Bestellingen kunt u vóór verzending vanuit Beerstate eenvoudig
annuleren. Mocht uw bestelling al onderweg zijn, dan wordt er €50,- aan transportkosten in rekening gebracht.

U kunt uw annulering doorgeven per mail aan klantenservice@beerstate.nl of u kunt bellen naar: 013-7920035.

Dit wil helaas zeggen dat het bier tijdelijk niet voorradig is, onze excuses. Zodra het artikel weer op voorraad is vindt u deze terug op de website.

Levering

Wanneer u uw bestelling ontvangt is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw vaste leverdag van AB InBev. Een uitgebreid overzicht voor uw uiterste bestelmoment vindt u hier.

Uw bestelling van Beerstate wordt gelijktijdig met uw bestelling van AB InBev afgeleverd. Beide bestellingen worden verzorgd door dezelfde transporteur.

1. De aflevering van producten geschiedt in Nederland aan
het met u overeengekomen afleveradres welke gelijk is aan het afleveradres van uw AB-InBev bestelling. Indien u om welke reden dan ook niet bij de aflevering aanwezig bent, worden wij geacht de op de afleverbron en de factuur vermelde producten in de vermelde hoeveelheden te hebben afgeleverd.

2. Het risico van de producten en de eventuele gevolgschade is vanaf de aflevering voor uw rekening. Vervoer of verplaatsing op uw terrein en/of binnen uw bedrijfspand is niet in de aflevering begrepen en geschiedt voor uw risico.

3. Wij zijn vrij in de keuze van de wijze van vervoer van
de producten. Het afleveradres moet goed bereikbaar zijn voor
transportmiddelen, die voor leveranties algemeen gebruikelijk zijn. Voor het lossen van de producten en het laden van de eventuele Retouremballage zult u voor uw rekening en risico zorgdragen voor voldoende personeel en (mechanische) hulpmiddelen.

4. Tenzij wij andere afspraken met u hebben gemaakt, bent
u gehouden om ons in ieder geval op alle werkdagen vanaf 8:00 uur tot en met 18:00 uur in de gelegenheid te stellen om de producten aan het afleveradres af te leveren en eventuele retouremballage mee te nemen. Indien wij op uw verzoek instemmen met levering op een afwijkend tijdstip dan zijn wij gerechtigd een toeslag bij u in rekening brengen.

 5. U bent gehouden om de afgenomen producten op een
juiste wijze op te slaan en te behandelen, waaronder mede wordt begrepen het regelmatig en volgens de voorschriften reinigen en spoelen van tapinstallaties.

Vervelend om te horen dat uw bestelling (nog) niet is geleverd. Mogelijk is uw bestelling te laat binnengekomen waar de container niet tijdig bij het distributiecentrum werd geleverd en hierdoor helaas niet samen met uw AB InBev geleverd kon worden. De bestelling zal in dit geval met de volgende levering worden geleverd.

Emballage

U kunt uw geleverde kratten eenvoudig retourneren met uw reguliere emballage van AB InBev. Losse bierflessen zonder statiegeld kunt u net als andere glaswerk deponeren in uw afvalcontainer of glasbak.

Wanneer u kratten en/of dozen wilt retourneren willen we u verzoeken vooraf aan te geven welk aantal containers retour geleverd worden. Dozen worden enkel geaccepteerd wanneer het hele dozen betreft waar de flessen tevens ook in zijn aangeleverd. Zijn de flessen niet gesorteerd dan zullen we niet overgaan tot creditering. Statiegeld verpakkingen dienen op een deugdelijke manier gestapeld te worden. Per retour container zal hiervoor een bedrag van €20,- aan transportkosten in rekening worden gebracht.

Wanneer uw emballage retour geleverd is bij Beerstate zal deze na controle voor u verwerkt worden en wordt een creditnota voor u opgemaakt. Deze creditnota zal direct aan u worden overgemaakt.

Factuur & Betalen

Er zijn drie mogelijkheden om uw bestelling te betalen. Hieronder vindt u de drie opties:

- U kunt uw bestelling direct betalen via een iDEAL betaling. Wanneer u deze optie selecteert vindt u een uitleg hoe een betaling via iDEAL in zijn gang gaat.

- Een tweede mogelijkheid is om te betalen op rekening. U kunt deze opties selecteren bij het afrekenen. Uw bestelling wordt voltooid en u ontvangt een factuur welke u binnen een termijn van 8 dagen dient te betalen.

- De derde mogelijkheid is een betaling via automatische incasso. Wenst u te betalen via een automatische incasso? Neemt u dan contact op met de klantenservice welke u hierbij zal helpen. U kunt een mail sturen naar klantenservice@beerstate.nl.

Helaas is het niet mogelijk om uw craftbieren gelijktijdig af te rekenen met uw bestelling van AB InBev. Beerstate opereert als een zelfstandig bedrijf en is enkel partner van AB InBev wat betekent dat uw bestellingen los van elkaar staan.

Uw factuur wordt per mail verzonden naar uw mailadres. Bovendien vindt u uw factuur per bestelling terug in uw account. Hier kunt u de factuur downloaden.

Indien u wilt betalen via een automatische incasso dient u contact op te nemen met onze klantenservice, klantenservice@beerstate.nl.
In dat geval gaan we contact met u opnemen en zullen we de automatische incasso, samen met u, activeren en instellen.

Accountinstellingen

Uw accountgegevens kunt u wijzigen via de website. Mocht u onverhoopt uw wachtwoord zijn vergeten kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via de optie “Wachtwoord vergeten?” of door hier te klikken.

Garantie & Klachten

Vervelend om te horen dat uw bestelling met schade is geleverd, waarvoor onze excuses. We willen u vragen een foto te maken van het artikel waarop de schade duidelijk zichtbaar is en deze te mailen naar klantenservice@beerstate.nl. We komen dan binnen 2 werkdagen bij u terug om samen tot een goede oplossing te komen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de leveringsvoorwaarden, punt 1.6.2.

Vervelend om te horen dat er iets mis is met uw bestelling, waarvoor onze excuses. We willen u vragen een foto te maken van het artikel en de verpakking wat u heeft ontvangen te mailen naar klantenservice@beerstate.nl. We zullen dan binnen 48 uur contact met u opnemen om het probleem voor u te verhelpen.

Overige Vragen

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. U kunt uw vraag en/of opmerkingen mailen naar klantenservice@beerstate.nl waarna een medewerker binnen 2 werkdagen contact met u zal opnemen. Bovendien zijn we telefonisch bereikbaar via 013-7920035.

De klantenservice van Beerstate kunt u van maandag t/m vrijdagen
telefonisch bereiken van 08.00 uur tot 17.00 uur via
013-792003. U kunt ten alle tijden uw vragen en/of opmerkingen mailen naar klantenservice@beerstate.nl

Mogelijk worden de mails van Beerstate naar uw ongewenste mailbox gestuurd of naar uw SPAM-box.

E-Mail:

klantenservice@beerstate.nl

Nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!