CORE & SPECIAL

Wat is een ‘range’ en wat is het verschil tussen de CORE-range en de SPECIAL-range? Zoals te zien is op de Beerstate website zijn er twee verschillende ‘ranges’ of categorieën, namelijk CORE en SPECIAL. Deze categorieën geven verschillende type bieren weer.

Hieronder lichten we toe wat CORE en wat SPECIAL is en hoe deze kunnen worden geïnterpreteerd.

DE CORE RANGE

Allereerst lichten we toe wat een CORE-range is. Een CORE-range bestaat uit bieren van brouwerijen welke altijd op voorraad kunnen zijn en welke dus ook altijd gebrouwen wordt. Deze bieren zitten in het vaste assortiment en zijn daarom ideaal voor op een bierkaart. Mocht de CORE-range toch onverhoopt voorradig zijn kunnen deze bieren alsnog besteld worden omdat Beerstate de bieren binnen enkele dagen geleverd zal krijgen door de leverancier.

De CORE-range bestaat uit allerlei verschillende brouwerijen uit Nederland, België en andere internationale landen. En als je denkt dat CORE-range saaie bieren zijn omdat het een vast assortiment is, dan heb je het mis! De selectie CORE op Beerstate bestaat uit allerlei biersoorten waardoor er altijd iets tussen zit voor elke klant. Zo kun je bijvoorbeeld bij een brouwerij alleen al 10 verschillende biersoorten vinden!

Benieuwd naar het assortiment CORE-bieren? Bekijk ze hier!

DE SPECIAL RANGE

De SPECIAL-range is verschillend van de CORE-range. De SPECIAL-range bestaat uit, zoals de naam al zegt, specials. Dit zijn bieren die eenmalig door de brouwerij worden geproduceerd en een beperkte oplage hebben. Bij deze bieren geldt dan ook op is op! De selectie SPECIAL-bieren is niet zo uitgebreid als de vaste CORE-bieren maar bestaat wel uit allerlei unieke bieren van brouwerijen van over de hele wereld. Zo heeft Beerstate in de SPECIAL-range bieren uit de Verenigde Staten, Spanje, Scandinavië maar ook uit Nederland en België.

Bij de specials worden unieke creaties gebrouwen door de brouwmeesters. Hierin wordt geëxperimenteerd, geprobeerd en geïnnoveerd. Dit maakt de bieren zo speciaal en geeft het een unieke smaakbeleving. In deze bieren worden combinaties samengebracht welke nog nooit in een recept hebben gestaan. Deze uitdaging drijft de brouwers tot het brouwen van een nieuw, speciaal en verrassend bier! Een uitdagende IPA’s, zware Stout of een verrassend blond bier, niets is te gek in de SPECIAL-range!

Bekijk alle uniek specials in onze SPECIAL-range!