Vragen met betrekking tot de betalingsmogelijkheden vindt u hieronder. Staat uw vraag er niet bij? Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Er zijn drie mogelijkheden om uw bestelling te betalen. Hieronder vindt u de drie opties:

1. iDEAL U kunt uw bestelling direct betalen via een iDEAL betaling. Wanneer u deze optie selecteert vindt u een uitleg hoe een betaling via iDEAL in zijn gang gaat.

2. Betalen op rekening Een tweede mogelijkheid is om te betalen op rekening. U kunt deze opties selecteren bij het afrekenen. Uw bestelling wordt voltooid en u ontvangt een factuur welke u binnen een termijn van 8 dagen dient te betalen.

3. Automatische incasso De derde mogelijkheid is een betaling via automatische incasso. Wenst u te betalen via een automatische incasso? Neemt u dan contact op met de klantenservice welke u hierbij zal helpen. U kunt een mail sturen naar klantenservice@beerstate.nl.

Kunnen de bieren van Beerstate samen afgerekend worden met de bestelling van AB InBev?

Helaas is het niet mogelijk om uw craftbieren gelijktijdig af te rekenen met uw bestelling van AB InBev. Beerstate opereert als een zelfstandig bedrijf en is enkel partner van AB InBev wat betekent dat uw bestellingen los van elkaar staan.

Hoe kan ik betalen met automatische incasso?

Indien u wilt betalen via een automatische incasso dient u contact op te nemen met onze klantenservice, klantenservice@beerstate.nl. In dat geval gaan we contact met u opnemen en zullen we de automatische incasso, samen met u, activeren en instellen.

E-Mail:

klantenservice@beerstate.nl

Nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!